Kolme yötä enää jouluun! Kuinkahan käy Pienen Valkoisen Joulun? Emäntä lukee parsoneiden joulutarinaa , luotan kyllä kavereihin, että joulu löytyy. Ainakin mulla kävi jo pukki. Se ei ollu lukenu kuitenkaan mun toiveita. Eilen emäntä toimi sen kuriirina ja toi mulle sellasen toppamanttelin. Mä inhoon vaatteita. Onneks mun röyheä rintani oli liian leveä siihen viritelmään ja emäntä vei sen pois. Mutta mitä vielä! Tänään se toi mulle toisen tilalle! Valitettavasti se sopi, joten emäntä päätti pitää sen. Pukki oli onneks valinnu vähän katu-uskottavamman, se on sellanen musta kumitakki, tarttee laittaa joskus kuva siitä.

Tää viikko on menny nopeesti, emäntä on ollu kiireinen ja mä oon maannu tapani mukaan päivät yksin kotona ja vahtinu ohikulkijoita. Keskiviikkona oltiin sentäs parsonilenkllä Kaupissa, siä oli kauheesti pieniä valkosia. Ja tänään me käytiin Erkin kanssa vähän näyttäytymässä tässä kylillä. Erkki on mun äitin ottoveli ja se on ihan jees kaveri. Emännät kuljetti meitä S-marketin parkissa ja mä jouduin seuraan ja istuun ja oleen paikalla ja tuleen luo. Boooring, kun mä osaan ne kaikki. Ja miks ihmees me mentiin sinne marketille, kun ei menty sisään ostaan herkkuja?

Huomenna me mennään mummulaan jouluksi. Vitsit, että mä odotan sitä.. Jos vaikka pappa leikittäis mua emännältä salaa tällä... Ja jos pukki tois viä jotain. Oon mä ollu kiltti, oonhan...