Höh, mää joudun ny syämään jotain nappeja =( Eilen oli taas maha vähä sekasin ja ykäilinki sen ihan tyhjäks. Ja taas mää jouduin laihikselle. Ei nakkia, ei siankorvia, ei puruluuta. Ei MITÄÄN! Vähä oli ankeeta nukkua tyhjin mahoin. Juadakaa ei tehny miäli ja sitpä emäntä alko RUISKUTTAA vettä mun suupiälestä.

Tänään se sit tuli töistä ja mää aattelin, että ny tulee vihdon herkkuja. EI mitään! Muuta naurettavat muutama kymmenen riisinjyvää ja lähes näkymättömän piäniksi pilkotut minimaaliset proiskunpalat. Ja sekaan oli taas laitettu sitä kanikuuria. Pelkiltään en sitä tällä kertaa syäny, mut pakkoha seki oli sit vetää ton laihisruuan kanssa. Muuen olis varmaan sekin otettu pois.

Eikä tässä viä kaikki! Lisäks mä sain jotain douppinkia. Emäntä kehtas sanoo, ettei apoteekissa ollu sitä antipioottia, mitä olis pitäny, vaan se joutu ottaan mulle KISSOILLE tarkotettua. Hyi! Eli ei yhtä pilleriä kerralla, vaan kaks ja puali pilleriä! Mut aika hyvin niitä kissoja hämätään, nimittäin ne pillerit maistuu ihan maksamakkaralle eli oli kyllä aikas hyviä. Nälkäänsä sitä syä vissiin mitä vaan, douppinkiaki.

Eikä ny kai saa sit muuta ku ottaa iisisti eli hyvästit palloleikeille ja muulle vähäks aikaa. Mut mää oon jo paljo parempi, en oo ykäillykkään enää tänään.