Emäntä kertoo välillä:

Mimmillä on ollut normaaliin arkeen nähden vilkas alkuviikko: maanantaina oltiin Ellin ja Erkin luona. Meidän vauva kerjäsi kovasti Elli-äidin huomiota ja olisi halunnut leikkiä tämän kanssa, Erkki ei sitä niinkään kiinnostanut. Elli on kuitenkin ilmeisesti sitä mieltä, että kun on kerran pesästä lentänyt, niin turha enää leikkiä pikkulasta =) Erkki sentään lähti lenkkiseuraksi, ah niin kuraiselle lenkille.

Eilen oltiin sitten toistamiseen Eetu-rotikan kanssa lenkillä. On kyllä todella mukavaa, että Mimmikin on löytänyt naapurista sellaisen koiran, josta se tuntuu tykkäävän. Eihän Eetu mikään leikkikaveri ole, mutta oikein mukavaa ja tasapainoista hihnalenkkiseuraa. Ja tekee tosi hyvää Mimmillekin tutustua tuollaiseen isoon mustaan koiraan, toivottavasti tämä tuttavuus vähän vähentäisi ärinöitä rotikoille...

Tänään alkoi sitten Trainer´s Choicen "huhtikuu-kurssi" Kangasalla. Ollaan Mimmin kanssa 1. luokalla eli "aloittelevassa BH-ryhmässä". Taas täytyy sanoa, että tuo kirppu toimi tosi kivasti! Otti alkuihmetyksen jälkeen kivasti kontaktia ja sain palkata sitä useammin kuin oma motoriikka edes antoi myöten. Tehtiin 2 minuutin seuraamisreeniäkin, jossa korostui entisestään oma hitauteni palkkaamisessa. Seuraavalla kerralla täytyy kyllä laittaa isotaskuinen reeniliivi ja namit ilman pussia taskuun =) Mimmi ei ole koskaan ollut kovin ahne koira, joten huippunamien keksimisessä on vähän päänvaivaa. Tällä kertaa näytti kyllä keitetty sian sydän maistuvan..

Miten Mimpsu onkaan kuin unelma ilman häiriötä reenatessa ja sitten kun näköpiirissä on toisia koiria, on tilanne aivan eri. Mutta jälleen kerran yritän ryhdistää itseni tässä koulutusasiassa ja ottaa tästä lyhyestä kurssista kaiken mahdollisen opin irti ja noudattaa sitä myös arjessa. Teoriassa niin helppoa, mutta miksi ihmeessä me sitten kuitenkin tahkoamme samojen ongelmien kanssa vuodesta toiseen? Niimpä, vika ei todellakaan ole Mimmissä vaan narun tässä päässä.