Tokavika kerta Kangasalla tällä erää. Viikon aikana oltiin reenattu lähinnä kosketusalustaa sekä yritetty harjoitella sovellusta, jossa pidän kättä ilmassa kämmen alaspäin ja Mimmin tarkoitus tulla käden alle. Tätä kai kutsutaan "käsittelyharjoitukseksi" tms. Ajattelisin, että tuo on ihan hyvä harjoitus Mimmillekin, vaikkei sillä mitään isompia käsittelynsieto-ongelmia olekaan. Kotona oltiin harjoiteltu tätä vain sen verran, että Mimmi osasi tulla koskemaan kättä ja sitten sai naksun ja namin kuppiin. Jaana opasti kuitenkin nyt, että palkan pitäisi tulla siihen liikkeen kohtaan, jotta sitten aikanaan myös keston harjoittelu helpottuu.

Mutta miten tehdä kahdella kädellä seuraava harjoitus: oikea käsi ilmassa kämmen alaspäin, vasen käsi naksauttaa ja palkkaa siihen oikean käden alle. Ei onnistu meikäläisen koordinaatiokyvyllä! No, eka harjoittelukierros meni meillä naureskeluksi, kun ensin yritin ilman naksua vain syöttää Mimmiä siinä käden alla eikä sekään meinannut onnistua... Toka kerralla otin sitten naksun mukaan ja palkkasin Mimmin kuppiin liikkeen vastakkaiseen suuntaan. Tulevan viikon tehtävänä olisi oppia tuo käsi-/naksu-/palkkakuvio tähän sovellukseen, jotta oppisin palkkaamaan siihen käden alle. Ja pitäisi ostaa vihdoin se kello, jolla saan täsmällisemmin kellotettua meidän lyhyet reenituokiot!

Oli kyllä hauska taas seurata toisten opiskelemia juttuja. Yksi oli harjoitellut kiertämään "tynnyriä" ja homma sujui hienosti. Toinen oli harjoitellut petille menon ja sekin meni taitavasti. On noi koirat kyllä fiksuja otuksia! Ja me ihmiset usein niin kovin hitaita ja kömpelöitä kouluttamaan. Mutta harjoitus se mestarin tekee, kukaan ei ole seppä syntyessään ja mitähän vielä =)

2133655.jpg