Tämän viikon Procanis-treenit meni taas tosi kivasti Tehtiin paria pientä rataa, joista toisessa oli mm. pimeä putki ja toisessa takaaleikkaus putkelle. Molemmat meni aika mukavasti eikä viime viikon tapaista epävarmuutta ollut oikeen missään kohtaa. Itsenäisesti treenattiin myös keppejä ja nekin meni jälleen mukavasti. Tästä on hyvä jatkaa!

Tässä tämänviikkoiset radat.

Pyhiä vietetään kotona ja ihanista aurinkoisista päivistä on nautittu tekemällä metsäretkiä. Ne on aina ihan parhautta, kun koirat saa painaa irti Tai no, Mimmi tulee yleensä perässä laahustaen ja Martti koheltaa missä sattuu...


Auringonottajat


Jaa mää vai

Mara on nyt vajaan viikon syönyt pääasiassa barffia. Jätin siltä puurot pois, josko se vähän vähentäisi rapsuttelua. Rapsuttelu saattaa kyllä johtua ihan karvanlähdöstäkin, jätkä alkaa olla nyt aikas nakupelle... Joka tapauksessa olen jo pitkään ajatellut tuota barffauksen aloittamista ja ihan ok se on lähtenyt liikkeelle. Marttihan on syönyt raakaa lihaa jo muutenkin ja raakoja luita ovat molemmat syöneet säännöllisesti, joten oikeastaan mitään mullistavaa barf ei meille tuo. Ainoastaan viljat poistuneet ja kasvikset tulleet tilalle. Eri asia sitten on, miten kasvissoseet uppoavat Herran ilme oli näkemisen arvoinen, kun eka liha-kasvismössö oli kupissa Mimpsu-herkkämaha jatkaa omalla kypsennetyllä ruokavaliollaan, sille ei raaka liha uppoa enkä muutenkaan uskalla sen ruokavaliota paljoa muokkailla.

Tässä pääsiäisposeerausyritystä...

Ja tässä "virallinen" pääsiäistoivotus eli