Tämmösiä mää lupailin menneen vuaren alussa. Kaikkee jollain tasolla tuli tehtyä.

- Toisten tyyppien ignooraamine ei multa tuu kyä varmaan koskaan onnistuun ja äippäki on jo sen suhteen vähä luavuttanu. Ihan turha senkää repiä ressiä tosta vuasia vanhasta aiheesta, muutenki varmaan ressattavaa on ihan tarpeeks. Mut aika ajoin menee lyhyilläki etäisyyksillä kohtaamiset hianosti ja se on meille äipästä loistojuttu.
-
No poikakavereita mää tapailin kyllä ja saimpa viime vuanna yhren uurenki ystävän eli Eetun =) Eetu  sai kesällä myäs pikkuvelje, Tarmon, johon mää en oo viä saanu luatua ihan yhtä hyvää suhretta.
-  Äkilitiä me harkattii kesällä omalla pihalla, joten osittain seki lupaus tuli täytettyä ja
- verijälkee nuuskittiin peräti Pohojammaalla asti.
- Äipän juaksutus jäi vähäseksi, mut se menee kyä ihan sen ittensä piikkiin!
- Hiaronnas kävin ja opin jopa lopulta nauttiin T-tädin käsittelystä.
- Säännöllisesti ei tottisteltu, mutta TC-kursseilla käytiin peräti kolmeen otteeseen viime vuanna!

Eli summa summarum: vuasi 2008 meni lupausten mukasesti.

Tälle vuarelle ei ny tehrä mitään lupauksia, vaan eretään viilispohjalta. Äippä toivoo, että tästä tulee rento vuasi kaikin tavoin.

Me on viätetty ny taas aikaa mummolas. Eilen oli ihme touhua, ku pappa heitteli jotain valojutskia taivaalle ja sit ne paukahteli. Mää kattelin niitä eka pihalla ja sit ku se oli niin booring ja kauhee tuuli kävi, mää menin sisälle ja kattelin niitä keittiön pöyrältä. Kuulemma jokku saa kauheet slaakit noista paukahteluista, mut mää en niistä oo koskaan välittäny.

Oikein koiramaista vuotta 2009 kaikille mun juttuja lukeville!