Meikä on saanu nauttia maallaolosta ja mummin ja papan jakamattomasta huamiosta kohta viikon verta Aluks oli aika kurjaa, ku kutitti niin kaameasti ja sitte sattu, ku äippä rasvas mun selkää sillä kaameella kärmessalvalla vaimikäsenyoli (Fuciderm...). Ja antipijoottia iskettii ruiskulla kitaan kaks kertaa päiväs.

No, troppaus jatkuu erellee, kuulemma rasvaus loppuu jo, mut antipijootteja meikä joutuu vetään viä toista viikkoo. On tästä varmaa ollu hyätyyki, sillä selästä ei enää tuu märkää, vaan nys siä on vaan kaameeta rupee. Samaten ku korvanpäis ja päälaella. Äippä halus tämmösen nolon ruman kuvatuksen laittaa tänne koko kansan nähtäville, mää kyä vähä rotestoin, olis musta parempiaki otoksia Mut tästä näette, et on ne mätäkohrat jo rupeentunu. Karva ei oo viä kasvanu ja saas nährä kasvaakokaa noihin kohtii, mistä mut seivattii... Ny vaan pitäs olla raappimatta, auts

Äippä on pähkiny, et mistä ihmeestä toi mun hottispottis vaimikäsenyolikaa, oikeen saatto johtua. Toi reaktio alko nii sopivasti tosta piikityskohrasta, että se arvelee niillä olevan jonkin yhteyren. Kosmista. Piikit iskettii viikkoo aikasemmi, siittä viikko nous patti ja siittä viikko levis kaamee ihottuma. Onhan se aika pitkä aika, mut ei me oikeen muutakaa syytä keksitä. Tiätty toi voi olla jotain alerkiaa, joka nyv vaan jostain syystä alko oireilla. No, turhaan äippä vaivaa päätää, ei siittä kummiska selkoo ota. Toivotaa ny vaan, että toi paranis lopullisesti, karvat kasvais eikä sitte enää troppikuurin jälkeenkä tulis samammoista ikinä Ja että mää pääsisin taas liitelee. Ja saunaa.