2 viikon tauon jälkeen agilitytreenit meni vähän säätämiseksi... Markolla oli meille kaksi rataa, joissa oli vähän kaikkia kiemuroita: valsseja, persjättöä, irtoamistreeniä, takaakiertoa ym. ym. Martin kanssa ei menty koko ratoja, vaan tiettyjä pätkiä molemmista.

Eka rata oli kutakuinkin tällainen:

Aluksi tuo putki-putki -juoksu ei meinannut meikäläiseltä onnistua, mutta kun otin vähän lyhyemmän reitin ja persjätön ja päästelin kintuista, minkä kerkisin, Martti meni mainiosti Lopulta päästiin Martin kanssa tokahypyltä rata loppuun ihan hienosti ja ihmeen hyvin Martti meni tuon hyppy-muuri kaarteenkin, niissä sillä on aiemmin ollut ongelmia

Toka rata olikin sitten haasteellisempi:

Tällä radalla me päästiin Martin kanssa ehkä 4. putkelta kerran rata loppuun, mutta tahkottiin kyllä ihan kiitettävästi tuota putkeen menoa Martille tuntui olevan ihan mahdotonta, että teen takaaleikkauksen eli ohjaan sitä oikealta 4. putkeen ja siirryn siitä pituuden taakse, jossa valssi. Lopulta Mara palasi putken päästä joka kerta, kun lähdin itse toiseen suuntaan Lisäksi puskista ilmaantui ihan uusi ongelma, palkan (tällä kertaa vinkuva pehmopossuvetolelu) saatuaan Mara karkasi sen kanssa putkeen ja jäi sinne lymyilemään. Voitte arvata, että meikällä keitti No, taidamme siirtyä jälleen namitäytteisiin palkkoihin, joita täytyy ihan pakosta tuoda mulle namin saadakseen.
Summa summarum: kovin opettavaiset treenit, plussaa hieno ohjauksen seuraaminen eka radalla ja irtoaminen hypyille ja paljon lisätreeniä ohjauskuvioissa, etenkin emännälle.

Pelleagilitykerhon jäsenyyden lisäksi viime päivinä on pellejä ollut ihan kotisohvallakin Mimmi ja Mara ovat riekkuneet iltaisin normaalia enemmän ja Mimmikin on oikein kunnolla lähtenyt leikkiin mukaan

Tässä vähän kuvasatoa eiliseltä: