Harvinaisen hiljainen viikko takana. Kotona ollaan oltu, lenkkeilty remmissä ja metsässä ja parsonlenkilläkin poikettiin. Martti sai torstaina rokotesuojan seuraavaksi 3 vuodeksi Pi-Pissä ja samalla herran terveys tarkastettiin yleisesti muutenkin. Kaikki ok, piikitys tosin herkkähipiää taisi muka vähän sattua Puntarissakin käytiin ja painoa tällä jytkyllä oli 9,6 kg! Mimmikin kävi punnituksessa, sillä järkytyksekseni totesin edellisviikolla Pi-Pi-käynnillä, että Mimmi painoi 8,1 kg Niimpä on koitettu vähän keventää ja nyt viikon jälkeen paino on saatu oikealle kilolukemalle: 7,9... Vielä tekemistä riittää, sillä Mimmin normaalipaino on tuossa 7 kg:n tuntumassa.

Laihdutus vaan on melko hankalaa, sillä neiti on taas kotomaisemissa aloittanut lenkkijumitukset. En käsitä ! Karhella se kiskoo ja liikkuu reippaasti, mutta kotimaisemissa sitä saa kiskoa väkisin perässä, että tekisi edes minimaalisen lenkin. Vähän paremmin se liikkuu, kun ollaan kaksin liikenteessä, mutta ei silloinkaan "normaalisti". No, yritetty kuitenkin on ja ruoka-annoksia ja herkkuja vähennetty.

Viikonloppuna meillä on käynyt vieraita ja sekös on villinnyt nuo "kakarat". Ovat kuin pieniä lapsia! Vieraiden läsnäollessa täytyy aina alkaa kähistä olemattomista ja Martti keksi myös, että vierailla voi heitättää palloa (joka ei muuten ole tätä ennen kiinnostanut n. puoleen vuoteen...) vaikka kuinka kauan  

Mitäs muuta... Martti tutustui taas metsälenkillä uusiin kavereihin, kun polulla tuli vastaan pari cottontyttöä. Ne olikin hauskoja puuhkia ja jätkä ei meinannut malttaa ollenkaan jatkaa matkaa emännän kanssa, kun tyttöjen seura olisi ollu NIIN paljon kiinnostavampaa Ja harrasteista: agility oli tämän viikon tauolla, mutta ensi viikolla taas jatketaan! Mimmin kanssa olisi tarkoitus talvikaudella koittaa vuokrata joskus irtotuntia joltakin hallilta, jotta päästäisiin senkin kanssa vähän höntsäileen.


Man and the ball.


Mimpsun raato.


Kakarat