Juu, mää sain taas olla mummulassa pari päivää, ku emäntä lenteli pohjoseen tyäreissulle. Ekaks se tosin kävi kattomas jotain luannetestiä ja mää en saanu tulla. Mää en käsitä, eikö mussa oo luannetta tarpeeks vai mitä touhua se oikein oli? Jotain se höperöi, että jos veis mutki joskus semmoseen. Mun luantees ei kyl mitään testaustarvetta ole, huippuluantone ku olen.

Mummolas oli kyllä kivaa, mutta raskasta. Sekä mummu että pappa piti jotku kokoukset ja käski tuvan täyteen väkee molempina päivinä. Eka oli paljo pappoja, sitte paljo mummoja. Mää tykkäsin ehkä niistä papoista enempi, sillä varsinki yhtä mummoo mun piti komentaa. Mummo kanteli siitä heti emännälle =( Mut emäntä ymmärsi, sen miälestä kuka tahansa koira haukkuis kyseistä mummoo, ku sen ääni on vähä outo. Emännöinti oli aika rankkaa ja sit ku mää jouduin viä vahtiin ulkona ovaria ja lintujaki ja tiällä kulkevia vihollisia, niin ottihan se voimille.

Kotio tultuani mää pääsin Eetun kans lenkille. Eetu on niin "cool" jätkä, sen kans on hianoo lenkkeillä. Mut leikkijäks siitä ei oo, taas koitin vähä, mut uskottava se on: Eetu ei leiki.

Nyt on pakko kölliä emännän kapsäkistä purkamien kamojen päällä ja kerätä voimia huamista koirakoulua varten.

 

1490123.jpg