Ostin Mimmille 5-vuotislahjaksi hieronnan Tiinalla. Lähes vuosi edelliskerrasta ja oli kyllä tarpeen mennä, vaikken Mimmissä itse ollut mitään erityistä huomannutkaan. Liikkeistä Tiina huomasi heti, että Mimmin takapää on jäykempi kuin ennen ja hieroessa sen oikea puoli oli selvästi vasenta jäykempi. Samoin alamaha oli jäykkä. Sieltä nyt ei itse tule juuri rapsuteltuakaan! Leikkaushaava on päältä päin huomaamaton, mutta Tiina sanoi, että siellä tuntuu olevan jonnin verran arpikudosta. Se lienee kuitenkin ihan normaalia ja toisille muodostuu enemmän kuin toisille.

Mimmi antoi hieroa vasemman, eri paremman, puolen tosi nätisti. Makasi silmät kiinni kyljellään ja nautiskeli. Olisi omistaja halunnut jumittuneine niskoineen olla koiran paikalla Oikea eli jumittuneempi puoli olikin sitten hankalampi ja Mimmi esitti kyllä loistavaa käärmetanssia kyljellään, että olisi päässyt kiemurtelemaan tilanteesta pois Ihan kivasti se kuitenkin alistui käsiteltäväksi ja Tiina sai hierottua "koko rahan edestä". Oikean puolen jumittuneisuuden takia mennään heti ensi viikolla uudestaan.

Ennen hierontaa käytiin vähän patsastelemassa Pyynikillä. Tässä laadukas kännykkäotos neidistä villatröijyssään.

Liekö Pyynikin tuulien syytä vai mitä, mutta emäntä on ollut tän päivän saikulla. Onneksi tuo otus osaa ottaa rennosti ja on toiminut ihanana lämpötyynynä kainalossa koko päivän Ensi kesän lämpöä odotellessa vielä "loppukevennyksenä" yksi kännykästä löytynyt otos viime kesältä, kun Mimmi harjoitteli "mummin" kanssa pyöräilyä