Puuhakas kotiviikonloppu takana. Viikonlopun suurin tapahtuma koirilla oli silmä- ja polvitarkastus Hakametsän eläilääkäripalvelussa. Huojennus oli suuri, kun molempien silmät sekä Martin polvet todettiin terveiksi Jännitin Martin käytöstä, mutta huoli oli turha! Poika antoi hienosti sekä Sannan että harjoittelijan tutkia silmät kahdella eri laitteella. Sen sijaan Mimmi, jolle tämä oli jo 6. kerta ja joka aina on ollut tosi hienosti tutkittavana, hangoitteli tarkastettaessa enemmän kuin koskaan! No, tarkastettua saatiin siis molemmat Martin polvet halusin tarkastuttaa nyt jo alle 3-vuotiaana ihan agilityharrastuksen takia ja puhtaat paperit poika siis sai siltäkin osin

Viikonloppuna meillä kävi myös vieraita ja koirat sai muutenkin huomiota taas arkea enemmän. Porukalla käytiin pitkällä metsälenkillä ja molempien kanssa erikseen pitkillä kävelyillä. Marttia uskallan pitää Satumetsän lisäksi irti myös muualla rauhallisilla lenkkipoluilla, kun se on (ainakin toistaiseksi) varma luoksetulija. Se ei myöskään uskalla kovin kauas mammasta lähteä ja kun joskus piiloudun siltä metsälenkillä, se tulee kyllä alta aikayksikön etsimään Myös yhdessä tehtiin kunnon remmilenkkiä eikä Mimmikään ollut perässävedettävä, vaan kulki ihan reippaasti mukana Vaikuttaisikohan laihdutuskuuri, eilen Hakametsän punnituksen tulos oli 7,7 kg eli 400 g on laihtunut pahimmista lukemista Vielä kun jokusen saisi pois, niin alkaisi neiti olla taas normikuosissa.

Ja vielä puutöistä... Meidän takapiha on kuin taistelutanner, mutta mikäs siinä, kun koirilla on kivaa Muutama puu karsittiin ja oksat jäi kasalle pihaan. Niitä olen tuossa katkonut ja sitä mukaa koirat kuskaa pätkiä pitkin pihaa. Ou jee.