1239803012_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mimmi steriloitiin tänään Pi-Pissä. Päätös leikkauttamisesta oli meikäläiselle aivan uskomattoman vaikea, en olisi ikinä uskonut! Vaikka aikanaan narttupennun hankinkin, en koskaan ollut ajatellut teettää sillä pentuja. Kuitenkin viime syksynä, kun Mimmi täytti neljä ja alkoi olla jo ensisynnyttäjäiän ylärajoilla, minulle alkoi tulla jonkinlainen vauvakuume. Mimmin valeraskausoireet olivat myös viimeisen vuoden aikana joka kerta pahentuneet ja pidentyneet ja vaihtoehdot olivat siinä, että jos pennut teetän, ne tehdään tulevan kesän juoksuista tai sitten Mimmi leikataan sitä ennen. Ja kun sitten sain päätettyä, ettei meille pentuja koskaan tule, alkoi itse leikkausoperaatio askarruttaa ja arveluttaa. Vielä aamulla mietin, pitäisikö koko leikkaus nyt kuitenkin perua! Vaikka siis onkin terveellistä päästä eroon noista ikävistä valeraskauksista.

Kuten kuvasta näkyy, Mimmi siis operoitiin tänään kuitenkin Nauru Leikkaus meni hyvin, mutta ilmeisesti tyttö on vähän yliherkkä rauhoitteille, sillä Mimmi putosi jo esirauhoitusaineesta kunnon uneen eikä itse leikkauksen jälkeen meinannut herätä millään. Meinasi jo omistaja hieman säikähtää, kun lääkärikin totesi, ettei tämä yleensä ihan näin mene... Mimmi ei herätteenkään jälkeen meinannut herätä ja odottelimmekin muutaman tunnin lääkärissä, että se olisi edes vähän tässä maailmassa, ennen kuin viedään se kotiin.

Tänään näyttäisi olevan siis todella rauhallinen ilta, mutta odotan "innolla", millaisia seuraavat pari viikkoa tikkien poistoon asti tulevat olemaan. Mimmi kun ei saisi pahemmin hyppiä tai pomppia sohville tai minnekään tänä aikana.