Äipällä alko loma, joten meikä ei oo päässy kirjootteleen aikoihin. Lisäks se joutu hommaan oman läppärin ja senki takia me oltii vähä niinku nettipimennossa. Mut ei hätää - nyt taas yhteyret pelaa ja meikä pääsee kertoon kuulumisia!

Äipän loma tiätää yleensä sitä, et meikä saa olla aikas paljo mummolassa. Niin nytki. Mut ennenku mut haettii tänne, me käytii äipän kans vetään ihan omat liitoreenit meirän kentällä. Ku ei nääs päästy virallisii reeneihi. Siä oli kepit ja hyppyjä. Emmää kai viä pääse ihan rytmii kepittelys, mut ihan ookoo meni. Äippä on hankkinu meille semmottet omatki kepit ja verkkohärdellit ja ku se joskus ehtii, ne pystytetää pellolle. Ehkä mää pääsen liiteleen lomallaki Nauru

Muuten ei ihmeitä. Mää oon pyäräilly papan kans ja autoillu mummon ja papan kans ja sitte vaan muuten ollu möllöttäny. Rannas mää olin äipän apuna, ku se haki jotain siäniä, mut meikä löysi viä parempaa: jotain vesirotan koloja Kieli ulkona Hukkasin rakkaan palloniki siinä hötäkäs, ku piti ravata rantaviivaa erestakasi ja ettiä niitä otuksia.

Eli tämmöttis. Rentoo kesämeininkiä vaan.