Tänään oli NIIN kiva päivä taas Ensinnäki mää sain lenkkiseuraa mun rakkaasta Lalli-veikasta (ja sen kasvattisiskosta Nellistä...). Nelli ja mää ei oikeen tulla juttuun, mutta Lalli oli meitin välissä lenkillä, ni ei NIIN paljo pystytty jutteleen... Lalli on ihan paras ja sen takia oli aivan ihanaa nährä sitä näin Ystävänpäivänä Tässä vanha kuva meitistä viime syksyltä.

Ehtoolla oltiin taas reeneissä. Päivän sana oli kepit ja välistäverot. En tiä oikeen mitä ne semmottet verot on, mut aikas hyvin ne meni silti Eka mentii keppejä verkoilla ja kahta putkee. Tai ihan eka mää tiätty kävin toivottaan Veera-sukulaiselle hyvää "ystävän"päivää Mut ku toi reenirutiini oli tehty ja äippä mettästäny mut mukaansa, ni mentiin siis kepit-putki-kepit-putki jnejnejne. Äippä tosin vähä koitti hämätä, ku se välillä koitti saara mut putkeen ja sitte läks itte kummiski "väärään" suuntaan. Näitä kuulemma kutsutaan takaaleikkauksiks ja meikä ei kuulemma kestä niitä viä, HÄ

Sitte tehtii niitä välistävetoja kolmella hypyllä, jokka oli ihan hassusti viärekkäin eikä peräkkäin. Mää menin tosi hianosti, ku äippä oli ihmeen notkee ja osas näyttää, mitä pitää tehrä. Noo, meni se muutaman kerran mönkäänki, mut sitte taas lopetettii, ku meni oikein.

Toka kiakalla kepeistä otettii kolme verkkoo irti toiselta pualelta ja mää menin ne silti (tottakai) hianosti Ja vaikka äippä epähuamios vaikeuttiki hommaa ohjaamalla siltä verkolliselta pualelta, nimmää menin silti oikein. Äippä vaan unohti antaa palkan siittä Mut kaikenkaikkiaa äippä oli muhun TOSI tyytyväine Ja Riitta-tätiki sano, että me voitas kokeilla jotain semmosii mölliköitten kisoja tai jotain. Mut äippä on sitä miältä, et me ei voira kisata ellei olla jossain umpios, missä meirät on erotettu jollain muurilla katsojista (ja muista narttukoirista ). Ei muaka se kisaamine niinkä houkuttele, kuhan saan harrastaa tota kivaa jutskaa!!