Martti pääsi lauantaina pitkästä aikaa treffeille tyttöystävänsä Lunan kanssa Näillä kaveruksilla synkkaa kyllä hyvin ja vauhtia piisaa! Itse asiassa Martti on ihan altavastaajana juoksukisassa, mutta nyt lumihanki antoi vähän tasoitusta pitkäjalkaisemmalle jätkälle Antaa kuvien puhua puolestaan!


♥ Luna ♥ Neitiin tarttui lumi hiukan enempi kuin Martin goretexiin


Treffeiltä mentiin mummolaan, jossa Martti pääsi mm. ajelemaan mönkijällä J-enon kanssa

Lisäksi kävimme pikavisiitillä ystäväni perheessä, jossa on neljä alle kouluikäistä lasta. Tarkoitus oli saada sekä lapsille että Martille treeniä koira-lapsi -kuviossa, joka on varsinkin Martille vierasta. Ihan kivasti meni, kunhan lapset saatiin komennettua rauhoittumaan Sen jälkeen Martti kulki nöyrästi remmissä huonetta ympäri pienten taluttajien kanssa, ollen välillä opas- välillä poliisikoira

Mimmi sai puolestaan kahdenkeskistä aikaa, kun Mara jäi maalle pariksi päiväksi. Agilitytreeneissä kokeiltiin ekaa kertaa namimunalla palkkausta ja menihän se ihan jees, kunnes Mimmi keksi, että voi mennä putkeen ihan itse aukomaan munan Pikku rata meni ihan kivasti, mutta vaikeammat kuviot kuten niistopersjättö vaimikäseoli, oli vähän liian hankalaa emännän hitauden takia. Mimmi on NIIN nopea! Eikä tullut reikiä vaatteisiin, taaskaan eli suht tasapainoisesti meni.