Kun nyt on otettu tavaksi kommentoida viikottaisia liitoreenejä, niin laitetaan tähän pari sanaa tämänviikkoisistakin.

Tällä kertaa ehdittiin tehdä kolme treenikierrosta. Ekalla harjoittelimme verkkokeppejä ja sitten pientä rataa: kepit-hyppy-hyppy-hyppy-putki (hyppy-rengas). Me ei oltu menty vielä rengasta, vaan menimme radan vain putkeen asti. Kepit Mimmi meni ok, mutta ei se vielä osaa rytmittää niitä eli meni vähän "hassusti" ravaten. Kotona se on mielestäni rytmittänyt paremmin ja mennyt nopeammin, mutta tietysti nuo kepitkin ovat erilaisia ja kentän pohja erilainen kuin kotona. Plus että nyt oli aika lämmin päivä.

Oikealta puolelta ohjaaminen tuntui olevan hankalaa varsinkin hyppyjen jälkeiselle putkelle. Kun ohjasin sen putkeen ja juoksin itse putken edestä vasemmalle, se tuli putkesta perässäni takaisin. Yleensähän olemmekin harjoitelleet vain oikealta ohjaten. No, reeniä, reeniä vaan!

Toisella kertaa menimme pelkästään keppejä. Mimmi tietää, mitä "kepit" tarkoittaa, joten se meni ihan kivasti kepeille, tosin hermostui minuun kyllä ja komensi ja näykki käsiä. Mutta suoritti kepit kyllä ihan mallikkaasti, ohjasin sitten oikealta tai vasemmalta.

Lopuksi menimme rengasta. Ensin pelkkää rengasta, jonka Mimmi meni ihan hienosti, ei tarvinnut houkutella. Sitten pieni rata: rengas-hyppy-putki-hyppy-hyppy U-muotoisella radalla. Menimme sen kolme kertaa, joista kaksi meni ihan "putkeen" eli virheittä Hymy Tähän oli kiva lopettaa ja Mimmi olikin tosi väsähtänyt. Nyt pitää alkaa meidän molempien vähän kehittää kuntoa, jotta jaksamme joskus juosta niitä varsinaisia pitkiäkin ratoja Kieli ulkona